wat wij doen

Verkopen

HAUZ verkoopt vastgoed. En goed. Voor de juiste prijs en met de meest mogelijke zekerheden. Dus geen gezeur achteraf tussen partijen. HAUZ werkt alleen maar met professionals.  Goede mensen die verstand hebben van vastgoed, financiën en fiscaliteit.

HAUZ kan niet alleen verkopen zoals we dat allemaal kennen. We doen ook:  

  • vastgoedveilingen
  • Tenders
  • openbaar verkopen aan geselecteerde gebruikers
  • een combinatie van deze

Beleggingen

Beleggen in vastgoed is een vak apart. Wie heeft daar nu verstand van? HAUZ! Al 20 jaar inmiddels. Grote en kleine beleggingen. Beginnende vastgoedondernemers, institutionele beleggers, corporaties en overheden; we hebben het allemaal wel een keer meegemaakt. Dat geeft ervaring, veel ervaring en zorgt dat we goed reageren op lastige kwesties.

HAUZ heeft een netwerk van circa 3.000 actieve beleggers en vastgoedprofessionals. Wedden dat wij altijd wel iemand kennen die een oplossing weet voor uw vastgoedvraagstuk…


Gratis waardebepaling

Wat is uw onroerend goed nu waard? Waarde van vastgoed: de juiste waarde op het juiste moment aan de juiste klant. Dat is natuurlijk een heel ruim begrip. Wij maken dat graag voor u inzichtelijk. Dat kunnen we ook want we zijn zeer actief in de vastgoedmarkt.

Er zit hieraan geen enkele verplichting vast. We doen dat namelijk gratis, voor niks, nada, noppes.

Natuurlijk geven we u ook advies over hoe u een maximale verkoopopbrengst kunt halen. En we zijn zo arrogant te denken dat we daar een belangrijke rol in kunnen spelen.

Aankopen

Kopen van beleggingspanden is soms een ingewikkelde zaak. Het is vaak, of eigenlijk alleen maar, een emotioneel proces. Die emotie, sorry, die willen we eruit halen. Kopen op basis van feiten! Iedereen wil 100% zekerheid dat alles klopt, of in ieder geval inzichtelijk wordt gemaakt.

HAUZ doet dat. Als dat nodig is, pluizen we alles na. Zodat u achteraf nooit denkt: “had ik maar wat minder impulsief gehandeld!”


Private sales of stille verkoop

Sommige klanten willen persé niet dat iedereen weet dat ze iets verkopen. Die willen op een discrete manier een goede kopende partij vinden. HAUZ is hierin gespecialiseerd.

Elk vastgoedobject heeft zijn kenmerken. Wij bepalen deze en zoeken daar een aantal partijen bij die dit specifiek zoeken, eisen en wensen.

Belangrijk hierbij is een goede communicatie met de opdrachtgever. We bellen, mailen en appen met u zodat u goed op de hoogte blijft van het proces en we samen met u de verkoop tot een goede afronding begeleiden. En oh ja: ook voor de juiste prijs.


Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?