Team HAUZ

Met jarenlange ervaring en een groot netwerk is HAUZ dé specialist voor de verkoop van beleggingspanden in de Randstad.

Over ons

HAUZ weet van vastgoed. Van grote en kleine beleggingen. Met 20 jaar ervaring kent de vastgoedmarkt voor ons geen geheimen meer.

We begeleiden de aankoop en verkoop van beleggingspanden.  We bepalen gratis de waarde van een beleggingsobject. En we zorgen dat dat allemaal vlekkeloos verloopt. Dagelijks beoordelen we winkelpanden, kantoor- en bedrijfsruimten en woningbeleggingen voor onze klanten. Vaak in de Randstad, maar net zo makkelijk daarbuiten.

Aad Aaldijk

 

Aad Aaldijk
Vastgoedadviseur

06 50 99 00 99

aad@hauz.nl

“Voor alles is een oplossing”
Aad is een alleskunner. Een bruggenbouwer. Gediplomeerd makelaar en vastgoedconsultant. Al 20 jaar zelfstandig ondernemer, in hart en nieren. Bijt zich vast in elk nieuw project. Grootste fan van zijn zoons, fanatiek in zijn werk en in sport. Bloedserieus als het moet en een grap of grol wanneer het kan. Muziek, motorrijden en Italië als grote liefdes.

Esther den Herder

 

Esther den Herder
Assistent vastgoedbemiddeling

06-50 999 000

esther@hauz.nl

“Pluk de dag”
Esther leidt met haar organisatietalent elk project in goede banen. In de snelle wereld van het vastgoed zet zij kalm de puntjes op de i. Esther heeft 13 jaar gewerkt bij een projectontwikkelaar. Ze houdt van sporten en van haar twee katten, maar nog meer van haar man en twee grote zonen.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?